hej hej ! <3

hej på er jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft besök från New Zeeland. (eller har) de är jätte snälla! I dag va ja hos min farmor och vi åkte ner till stan handla lite. Snart fyller jag år!!!! JIPPI!!!! så jag vill ha diadem villket diadem är snyggast???

Hej fredag! ♥

TJA! nu är jag hemma igen efter lägret som va så där roligt . Vi gjorde olika små saker t.e.x vi hade ett disco , men man kan nog inte kalla det för ett disco eftersom ingen dansa eller nåt. Vi va på våra rum annars eller hos andra. kanske gick in i små stugorna och tittade på tv eller badade!Jo ni vet att jag skrev att jag och mina kompisar skulle skrämma killarna , det gick inte så bra vi hade blandat fejk blod men efter det ville min kompis att vi skulle använda det sista av karamellfärgen så vi gjorde det på hennes vita tröja vi kastade faktiskt på färgen men då kom en lärare in för att kolla rummet, eftersom vi gjorde det på toan så såg inte den andre i vårt rum så min kompis (AA det blir för jobbigt att skriva kompis och kompis jag skriver namnen i stället)så Amanda sprang in i rummet för att vissa theea, då såg hon vår lärare hon gömde snabbt tröjan sen kommer jag in där och säger att det fans massa färg på bordet efter tröjan då såg jag oxå lärarn jag och Amanda samtidigt bara sa SKIT! Då kom vi överens att vi inte kunde använda fejk blodet , läraren skulle fatta att det va vi :( .har lite bilder på mobilen ,men har inte lagt dem så det blir inga bilder i dag kanske lägger in de i morgon men nu är det Simpsons så bye bye!

tja!

I dag har jag varit i skolan pratat om lägret åå ssåå... typ inget mer ..JO lägret är i morgon så jag kommer inte kunna skriva i morgon men på trosdag så skriver jag lovar att fota lite åå så. ;) JJJOOOOOO jag skulle bara skriva grattis till Pink! , det är ju så att hon fyller år dag! 30 år !! så här är en av hennes låtar ;)

tja

Hej hej på er i dag har jag varit i skolan och haft ... ja boring! men vi fick veta vad vi ska göra på lägret .
JOOO! jag och min klass ska på ett läger nästa vecka!det ska bli kul :)))))) och det är kul för en del!........ Jag och minna kompisar ska skrämma killarna! OOOOO JAAA! det ska bli kul! , de skrämmer alltid oss ju! Vi har typ en timme frit då tänkte vi ficksa allt ! vi har redan planerat lite ! :))) när jag kom hem så va mamma hemma men åkte  direkt. Så jag passa min lillebror då typ en halvtimme eller nåt. och jag har haft det bra.... jo, vi måste kunna låten : Stand by me , på bas till musiken! Det ät rätt så kul med bas men vrf måste vi spela den på en gitarr undrar jag?

jag har inget mer att skriva i dag  så... här är en låt (Gorillaz)
jo om det är nån låt som ni gillar så får ni gärna skriva det! ;)

Badminton och Fäktning

Badminton & Fäktning har jag gjort i går!!! det va väl kul? Badmintonen va lite jobbig,men den va KUL! Fäktningen va oxå kul , men jag går typ i det så det är lätt. Jo jag kanske ska säga vrf jag gjorde de här sakerna, Vi hade typ elevensval dag i skolan. Det va kul men här är lite bilder.

RSS 2.0