Liseberg!

i går va jag på liseberg! men gud va varmt det var! som tur va det inte så lång kö till någonting , förutom till alla saker som man får vatten på sig.jag va där med min mamma och min lille bror , mamma ville titta på scotts när de övade så jag fick gå med min lille bror runt om där de sjöng.vi drak massa dricka för det va såå varmt!!!vi va sen fick vi gå tillbaka till tåget (mamma inget körkort)min lille bror somna direkt när vi sate oss på tåget.sen gick det typ 50 min inann vi kom fram och från tåget hämtade min pappa oss! <3<3<3<3<3 :);)

Kusin

HEJ! i dag ska jag till min kusin ! för hon fyller år , vi ska bada! jag har köpt massa saker till henne (hoppas hon gillar dem) jag kommer inte riktigt i håg vart det var vi skulle bada men det ska vara fint där i alla fall.jag undrar vad hon ska få av de anndra? (undrar vad jag kommer få när jag fyller år!) men är det nåt annat spel eller så som ni vill veta mer om så skriv en kommentar om vilket spel!:)<33<33<3<3<3<3<3<3;)

laptop!

jippi!!!! jag har fått en laptop!!!!!! JIPPI!!!Sims 3 funkar på den också!så det är en bra spel data också!jag rekommenderar den till alla som gillar att spela spel + att MSN kommer med och några spel och skype.när vi köpte den va det den sista!!!för det här priset , den kosta 3990:- nu kostar den typ 6000 eller nåt.den har webb också!

WoW

har ni spelat WoW nån gång? det är jätte kul om ni gillar att springa och jaga!ni kan kasta saker på varandra i en strid eller bli vänner. du kan även simma i sjöar och upptäcka ni platser och gå up i level. vara olika slags ''varelser''och skaffa olika vapen , mat och skyd .Och att skaffa pengar är nog inte en så dålig sak att göra!du får pengar genom att jaga detsamma gäller i fall du vill gå up i level.är det nåt jag har missat?

Chiwawa

jag vill ha en hund...men jag kan inte:( men det är alltid kul att kunna ha kul med Nintedogs!där kan man ha en hund och vara med på tävlingar ! och mycket mer!

Caramelldansen

vrf heter den Caramelldansen???? alså den dansen på bilden??? kan den dansen:)<3 vill ni höra låten också så kan ni titta på den här Caramelldansen på youtube! sök bara på Caramelldansen!

Emily Strange

hon är cool!!hon gillar katter också !!!(jag gillar katter) jag har flera tröjor med henne!<3<3<3:) nästan likadan klänning (har inte på mig den ofta) men som ni kan se på bilden på mig bredvid så kan ni se att jag har massa såna tröjor!!

SUPER MARIO GALAXY!

Hej!! jag har fått ett nytt spel!(eller aa jag fick det för ett tag sen) det heter : SUPER MARIO GALAXY!!! det är super roligt!!lite ,lite svårt men det är roligt ändå !!! jag föreslår spelet till alla,även för föräldrarna!!! jag har det på WII men jag vet inte om det finns till andra kontroller. hoppas att ni också har det kul med det här spelet !!!!(om ni har det) om ni inte har nåt WII så gör det ingenting! det finns massa andra spel till PC och annat !!eller så kan man ju alltid titta på film!! men hoppas att ni kommer ha det kul med SUPER MARIO GALAXY! (om ni har det eller kommer få det) MVH Digibecka!<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ;)

Mops!!!

ååååååååå det är en ledsen mops :( de är ju så så söta!!!

söt mops!

söt va!!?? (önska att jag hade en mops :(

hehe mig som en south park person

fin bild va? passar jag som en south park person eller?

jordgubbe!

fin bild på en jordgubbe va!? det är got med jordgubbe!

PANFU

Du kanske inte har någonting att göra idag?...... du kanske kan spela PANFU! I panfu kan du spela spel,chatta och ha kul! om du undrar så är du en panda ,en panda som kan va i en färg som du själv har valt! och om du skulle undra så är pandorna på bilden ella och max de är panfus skapare ! de kommer stå i DIN EGEN koja i fall du gör en användare ! nu kan du göra en panda som kan göra....UPPDRAG!och det är kul!! man kan leta efter saker och få dem sen !!!man kan även ha HUS DJUR! de heter bollys! (de är som ankor)de är söta och har en egen personlighet! sa jag att du samlar pengar för varje spel du spelar desto längre du kommer på spelet! och om du är en GULDPANDA så kan du ha på dig snygga kläder och ha saker i din koja fast det är kul att inte vara guldpanda ändå! man kan skaffa saker ändå fast man behöver spela lite mer spel och göra uppdrag men vad gör det!!! det är ju bara roligare!det kommer en karta över hela panfu och alla ställen! men komihåg det finns gömnda ställen också! det finns mycket mer att göra än vad jag har sagt! och om du undrar vart man ska klicka för att hitta saker å bara skriv en kommentar! så ska jag svara!! jag lovar! titta gärna om jag är ine! jag heter TUPELO! det här är hemsidan!:http://panfu.spel.eu/ ook hoppas att du gillar det!

Sims 3 funkar det eller inte?

Hej jag har köpt Sims 3 nu! men vill ni veta en SUPER DÅLIG sak! när jag installera spelet tog det jätte lång tid!och sen funkade det inte!:( men när vi provade att installera det på min pappas data så funkade det !!!!:( !!!så i fall ni köper Sims 3 så hoppas på att det funkar på eran data!!!!

Sims 3 är här! ...

Idag släpps The Sims 3!!! ÄÄÄÄntligen! Från EA Games :
"The Sims™ 3 låter dig släppa loss verkligt unika simmar i ett öppet, levande kvarter utanför deras dörr! Friheten i The Sims™ 3 kommer att inspirera dig med oändliga möjligheter och roa dig med oväntade ögonblick av överraskningar och bus." Läs mer på: http://eastore.ea.com/store/eaemea/sv_SE/ContentTheme/pbPage.sims3svDagens outfit:
SIMS DIAMANT...LoL!!!!

elaka barn!

Idag har jag jobbat med jobbiga barn, det vill du inte !!! de har slagit mig ,dragit i mig och KLÄTRADE PÅ MIG! det va ju inte så små menn de gjorde det ändå det va ju här i skolan! aaaaaaaaaaaaaaa men det är skönt nu vi slipper det nu ! nu kan jag va på datan och ha det skönt och skriva till er!

liten hund vs stor hund

haahaaahaaa vem tror du skullit vinna om du hade slagits!

tomten

haha har ni någonsin set tomten så här??

wii

ni måste testa det här spelet på wii! eller nåt spel som mario är med i!!

i dag då

a nu så håller jag och äter min frukost och gör mig i ordning till skolan! om ungefär 2 veckor är det sommar lov!!!!! då ska jag åka till Tunisien !!!!! Det ska bli jätte roligt!! vi ska åka till Sahara-öknen !!!!! och när vi kommer tillbaka så ska vi på ett bröllop !!! sen är det inte så långt kvar tills vi skolan börjar igen:( men blir ju kul att börja 6:an! då ska hela klassen på läger! (pax för en stuga och inte en barack!!!) och då får man ju träffa sina kompisar igen!! ses<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<33<<33<3<3 !)

RSS 2.0